Motorola P40 vine cu Android One si camera de 48MP

Motorola P40

Se pare ca din ce in ce mai multe smartphone-uri adopta noul trend al anului 2019. Anume, faptul ca display-urile primesc o perforare pentru camera secundara. In acest trend au intrat smartphone-uri precum Samsung Galaxy S10, Huawei P30 Pro, Honor View 20, dar si Motorola P40. Despre care, vorbim azi despre el.

Se pare ca Honor View 20, a inceput sa isi gaseasca concurenta, in ceea ce priveste optica. Motorola P40 vine si el cu o camera principala de 48MP. Se pare ca aceasta va fi o camera duala. Nu se stie inca, care este rezolutia fiecarui senzor. Sub cei doi senzori, se afla un blit dual LED.

Tot pe spate, se afla logo-ul Motorola. Ei bine, acesta te poate induce foarte usor in eroare. Acel logo, este de fapt un senzor de amprenta. Apropo de logo-uri, in partea de jos pe spate, este logo-ul de la Android One. Cu ajutorul acestuia, putem afla foarte usor cu ce sistem de operare vine Motorola P40.

Motorola P40

Display-ul pe care acesta il are, masoara in diagonala 6.2-inch, iar potrivit itHOT.ro, are o rezolutie de 1520 x 720. In plus, dispune de panou IPS. De asemenea, prezinta un ecran lipsit de margini si totodata, fara notch. Un lucru nou, pe care l-am mentionat mai devreme, este faptul ca Motorola P40 are o perforare in display, facuta pentru camera principala. Marginea de jos este mai groasa – din cauza logo-ului – fata de marginea de sus.

Se pare ca sunt multe lucruri despre acest smartphone ce nu sunt aflate inca. Specificatiile de la interior, cum ar fi procesorul, memoria RAM si memoria interna, precum si alte specificatii nu sunt aflate inca. De asemenea, nici pretul, dar si nici data de lansare oficiala nu sunt inca aflate.

Pretul estimativ al lui Motorola P40

Despre pret, putem sa ne dam putin cu parerea. Dat fiind faptul ca este un smartphone de tip mid-range, acesta nu ar trebui sa coste foarte mult. Lansat anul trecut, Motorola P30 a avut un pret de inceput de 306 USD. Din cauza camerei de 48MP, Motorola P40 ar fi putin mai „piperat”. Noi estimam ca va avea un pret undeva pe la 370 de EUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.