Redmi Note 7 vine cu Snapdragon 660 si camera de 48MP

Redmi Note 7

Chinezii de la Xiaomi vor sa lanseze un nou smartphone. Mai exact este vorba despre Redmi Note 7, un smartphone ce are ca data de lansare, 10 Ianuarie.

Populara companie, ce a devenit cunoscuta si pe la noi in ultimii ani, colaboreaza cu Tik Tok (sau Musical.ly) pentru lansarea smrtphone-ului. De asemenea, smartphone-ul a fost listat pe GeekBench.

Specificatii Redmi Note 7

Nici acest smartphone nu se desparte de notch, in ciuda trendului din acest an. Notch-ul fiind tip picatura de apa. Pe spate, Redmi Note 7 dispune de dual-camera.

Aliniamentul senzorilor camerie principale este unul verical. Acest lucru este confirmat datorita fotografiilor de pe TENAA.

Redmi Note 7

Nu se stie rezolutia fiecarui senzor al camerei, cert este ca aceasta va fi de 48MP. „Sub capota” acesta are un procesor Qualcomm Snapdragon 660, cu opt nuclee.

Display-ul lui Redmi Note 7 este unul de proportii mari. Acesta avand o diagonala de 6.3 inch. Bateria este si ea una pe masura display-ului. Capacitatea sa fiind de 3.900mAh.

Redmi Note 7 vine in trei variante, in ceea ce priveste stocarea si memoria RAM:

  • 4GB RAM cu 64GB interni
  • 6GB RAM cu 64GB interni
  • 6GB RAM cu 128GB interni

Senzorul de amptenta este amplasat in centru, sub configuratia camerei principale. Culorile in care acesta ar veni sunt:

  • Negru
  • Albastru
  • Roz
  • Rosu-Mov

In China, este asteptat sa vina pe data de 10 Ianuarie. Deci, cam in doua zile. Lansarea globala a smartphone-ului va fi facuta undeva prin Martie sau cel tarziu la inceputul lunii Aprilie.

Cand vedem configuratiile cu care acesta o sa vina, ne intrebam si ce preturi vor avea acestea. Ei bine, configuratia de baza are un pret de 170USD, cea de mijloc 197USD, iar cea mai puternica dintre acestea, cea cu 6GB RAM si 128GB interni ar urma sa aiba un pret de 211USD.

Smartphone-ul ar veni cu Android 9.0 direct din cutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.