Samsung Galaxy A90 vine cu camera pop-up si 6GB RAM

Samsung Galaxy A90

In urma cu ceva timp, celebrul tipser, Ice Universe, a postat pe contul sau de Twitter un zvon despre smartphone-ul Samsung Galaxy A90.

Mai exact, compania sud-coreeana lucreaza la un nou smartphone mid-range, care nu dipsund de notch si nici de o gaura in display.

Samsung Galaxy A90 va avea o camera secundara mecanica, ce se va ridica in momentul in care dorim sa facem un selfie. Acest concept este similar cu cel de pe Vivo NEX.

Dupa cum spun si zvonurile, A90 ar deveni un inlocuitor pentru Galaxy A9 (2018). Se spune ca ar avea 6GB de memorie RAM si 128GB de memorie interna.

Samsung Galaxy A90

„Noua” caracteristica pe care Samsung doreste sa o implementeze pe viitorul smartphone al sau, dispune de plusuri si minusuri. Ca o mica gluma, are mai multe minusuri de cat plusuri.

Dar sa revenim. Plusurile acestuia sau mai degraba plusul, este acela ca in urma implementarii acestei caracteristici, suprafata display-ului s-ar mari. Cel putin, asa credem noi.

Ca si minusuri, inca nu se stie durabilitatea impingerii si tragerii camerei secundare. Daca esti fan al selfie-urilor este si mai si.

Iar, cel de-al doilea minus este acela ca un smartphone cu camera tip pop-up, nu va dispune de protectie IP impotriva prafului si a apei. Dar cine stie? Poate Samsung ne va face o surpriza.

Samsung Galaxy A90

Spunem acest lucuru despre prodectia IP, deoarece Vivo NEX dispune de aceeasi caraceristica si nu are protectie IP.

Daca nu stiati, atentia companiei sud-coreene nu este indreptata inspre camerele tip pop-up, ci inspre display-urile cu perforare dedicata camerie secundare.

De altfel, Samsung a lansat deja un astfel de telefon. Anume, Galaxy A8s. Spre fericirea tuturor si Samsung Galaxy S10 dispune de un display cu perforare.

Samsung Galaxy A90 nu are inca un pret oficial. Noi credem ca ar fi undeva pe la 600 EUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.